La Font de la Figuera, és un poble valencià pertanyent a la comarca de la Costera, als límits de les províncies de Valencia, Alacant i Albacete.
Esta situada a 533m., sobre el nivell del mar i són 94Km els que la separen de la ciutat de València.

HOSTAL RURAL AMABLE esta localitzat al Carrer de Les Eres 36 de la població.
HOSTAL RURAL AMABLE és el resultat del treball d’un equip de persones que hem pensat sobre les possibilitats d’oferir als nostres visitants un espai que manté la tradició amb les millors comoditats, per a gaudir d’una grata estada al nostre poble.
HOSTAL RURAL AMABLE, pensem, té un adjectiu que el pot qualificar: ACOLLIDOR.
HOSTAL RURAL AMABLE esta localitzat a una antiga casa del poble rehabilitada, i les seues instal.lacions estan totalment preparades per a poder realitzar des de turisme rural fins a un simple descans de viatge, a l’estar situat dintre del casc urbà, però molt a prop de la carretera 344 que uneix l’autovia de Llevant amb la de la Mediterrània.
ZONES COMUNS
HOSTAL RURAL AMABLE disposa d’una sèrie de zones per a poder gaudir del temps lliure com ara són:
PATI. L’antic corral de la casa s’ha transformat en un pati que aprofita per a passar hores llegint, raonant, o simplement deixar passar el temps, en ambient de tranquil·la relaxació.
SALETA. Junt a la llar de la casa es pot passar un temps de lectura, veure la Tv., o simplement xerrant amb els amics i amigues.
MENJADOR amb una capacitat per a 18 persones, és una xicoteta cafeteria, suficient per a poder gaudir d’un bon menjar familiar o amb colla d’amics/amigues.

Carrer Les Eres, 36. La Font de la Figuera. Valencia.
Tel. 96 229 00 13

[ e-mail: calamable@hotmail.com ]